Microsoft Fikser Pc

No comments yet

Vi liker ikke reklame heller, men alternativene er ikke mange. Vær snill å vurder å slå av annonseblokkering, eller å abonnere på en reklamefri utgave av nettstedet. For de kundene som ikke enkelt kan oppgradere, har Microsoft foreslått midlertidige løsninger, som å døpe om det sårbare bibliotektet eller deaktivere ATMFD.dll i registeret. Oppskrift for hvordan man går frem på ulike systemer er oppgitt på denne siden. Et trykk på knappen skal fikse problemet som er beskrevet uten at man slipper å gå gjennom lange, og ofte vanskelige, trinn-for-trinn-løsninger.

Sammenlignet med hvordan det var for noen år tilbake, har det blitt mye enklere å holde Windows-baserte PC-er oppdatert. Windows Update installerer vanligvis de viktigste oppdateringene automatisk og mer eller mindre tvinger brukeren til å huske å starte PC-en på nytt.

  • Du finner laveste pris på nettstedene prisjakt.no og prisguide.no.
  • Windows 11 er basert på det samme fundamentet til Windows 10, så det vil støtte de samme administrasjonsverktøyene som du bruker i dag med Windows 10.
  • Ta kontakt med programvareutgiveren eller produsenten av tilbehør for spesifikke detaljer om produktene dine.
  • Videre så var det flere artikler som pekte på å kjøre en ny Windows Update, for da skulle problemet bli løst.

Prøv feilsøkingsprogrammet på Windows Update delen i pc-en din og velg å søke etter feil i Windows Update. Beskytt mobiltelefonen mot skadevare Skadevare rammer ikke bare datamaskinen – også mobilen din er i fare når du laster ned apper eller klikker på lenker i SMS-meldinger. Her kan du se hvilken sikkerhetsapp vi anbefaler for å beskytte mobilen mot skadevare. Dessverre støtter ikke windll.com/nn/dll/adaptec/wnaspi32 dette nettstedet eldre nettlesere. Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen. Som om ikke det var nok, og dette vil medføre ramaskrik blant FPS-beviste gamere, så oppleves det opp til 10 prosent lavere FPS. Sletting av oppdateringen gjør heldigvis susen.

Windows 11 Er Her: Hva Betyr Det For Deg?

Denne oppdateringsmodellen gir prosessen enklere å håndtere for brukerne, men Mercer påpeker at ikke alle oppdateringer er kompatible med alle datamaskiner og programvare. Dette gjelder spesielt for bedrifter som bruker eldre operativsystemet fordi de er avhengig av utdatert, kritisk programvare. I tillegg mener han at det å finne og ta i bruk de riktige oppdateringene er utfordrende, og at de fleste brukere ikke har tilstrekkelig kunnskap om å velge riktig oppdateringer.

Kan Dere Anbefale En Alternativ Nettleser?

Faktisk kom nyhetene om Windows 11 uventet , med tanke på at Microsoft sa at de ikke hadde planer om å frigjøre et annet operativsystem etter Windows 10. Selskapet annonserte Windows 10 som en Windows-as-a-Service , og det var for å innvarsle ny fremtid for cloud computing.

Så produsenter av PC-er bør bare putte inn operativsystemet Windows og stoppe der – men alle skal vel ha ekstra penger av oss – og det er det som ødelegger en ny PC. Disse oppdateringene vises i Windows Update som valgfrie oppdateringer, så om du ønsker å sjekke om dette løser dine problemer med ytelse i spill så må du aktivt gå inn og laste de ned. De som ønsker å hoppe over disse oppdateringene, får de uansett inn sammen med andre forbedringer som en del Patch Tuesday neste måned. Det er servicepack2 til Windows XP som kan inneholde oppdatreinger som fører til at enkelte programmer ikke kan kjøre lengre. I tillegg er det rapportert inn en del fil som følge av oppdateringen. Jeg har kjørt den engelske servicepacken i flere uker uten problemer, mens andre igjen har støtt på mange. Microsoft tilbyr en tjeneste som heter Windows Update.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *